BackApp

Backappin salaisuus piilee tuolin alla olevassa pallossa, jonka aikaansaama tasapainoharjoitus vahvistaa keskivartalon syviä tukilihaksia. BackApp pitää ryhdin hyvänä ja vartalon liikkeessä.

Salli

Salli Satulatuolin ergonomisesti muotoiltu kaksiosainen istuin ohjaa kehon automaattisesti luonnolliseen, terveyttä edistävään asentoon. Hyvässä asennossa on helppo työskennellä koko päivän ajan. 

 

Lue lisää Sallista ja sen hyödyistä. Salli-sivuilla tuotetiedot, istumaergonomiaa ja muita vinkkejä!

 

Håg

HÅGin filosofian mukaan seuraava istuma-asento on aina paras. 

HÅG pyrkii tuoliensa kokonaisvaltaisessa suunnittelussa muodolla ja toimivuudella stimuloimaan kehoa luonnolliseen liikkeeseen, joka virkistää mieltä ja aisteja. Inspiraatiota on haettu paitsi ratsastajan joustavasta, liikkuvasta istuma-asennosta, myös lasten vilkkaasta asennonvaihtelusta. Valmistuksessa kiinnitetään erityistä huomiota valmistustapojen ja käytettyjen materiaalien ympäristöystävällisyyteen, ja HÅG onkin saanut tunnustusta ympäristötietoisen ajattelun pioneerina.

Ongo

ONGO® – hyppää selkään & liiku. ONGO®:n periaatteena on saada meidät
liikkeelle. Tavoitteemme: tehdä liikunnasta osa arkea helposti ja hauskasti, ja
parantaa ihmisten hyvinvointia ja energiatasoa, ilman stressiä.
Ajaton muotoilu, poikkeuksellinen ammattitaito ja korkealaatuiset materiaalit
näkyvät kaikessa, mitä ONGO® on kehittänyt.

Satulatuolit

Valikoimissamme on useita erilaisia satula- ja aktiivituoleja. Myymälässämme oleva tuolivalikoima vaihteleee, mutta pääosin kaikkia malleja saamme tilattua nopealla noin 1-2 viikon toimitusajalla.

Työtuolit

Valikoimissamme on useita erilaisia työtuoleja. Myymälässämme oleva tuolivalikoima vaihteleee, mutta pääosin kaikkia malleja saamme tilattua nopealla noin 1-2 viikon toimitusajalla. Kuten esimerkiksi erinomaiset ja luotettavat perustuolit, kuten Optimum, Team, Light Up ja Pro20 työtuolit alkaen 280 €, alv 0%. 

 

Kaikkia tuolejamme saa sovitukseen muutamaksi päiväksi, jolloin saat paremmin tuntumaa ja voit olla varma ostopäätöksestäsi.