Tarkoin valituilla profiilivaatteilla, laukuilla tai profiloiduilla lahjoilla viestität sanomaasi näyttävän käyntikortin tavoin. Grizzlyn laaja tuotevalikoima on täynnä klassisia  ja urheilullisia vaatteita ja laukkuja.  Valikoimasta löydät varmasti tuotteet, jotka sopivat juuri sinun käyttötarkoituksiisi.

Selaa kuvastoa

D&J tarjoaa kattavan valikoiman käytännöllisiä ja kauniita tuotteita kotiin ja vapaa-aikaan. Lahjan antaminen on toisen ihmisen huomioimista ja kunnioittamista. D&J:ltä valitulla lahjalla on kaksi positiivista vaikutusta; vaikutus lahjan vastaanottajaan ja ympäristöömme. D&J on sitoutunut toimimaan organisaatioiden kanssa, jotka edistävät hyviä työolosuhteita ja parempaa huomista.

D&J:ltä löytyy laaja valikoima erilaisia pyyhkeitä. Voit myös teettää pyyhkeet omien toiveidesi mukaan. Kysy lisää TopBeesta.

Selaa kuvastoa

Toppointin laajasta valikoimasta löydät runsaasti erilaisia promo/give away -tuotteita, jotka voidaan merkata monin eri tavoin. Etsit sitten pientä jakotavaraa messuille tai suurempaa mainoslahjaa erityistilanteisiin, Toppointilta voit löytää kaiken.

Päätimme huolehtia omalta osaltamme kestävästä kehityksestä, ympäristöstä sekä ihmisoikeuksista valmistamalla suurin osa tuotteista Euroopassa, missä tuottaminen varmistaa ainutlaatuiset ja korkealaatuiset tuotteet. Tuotekehitys, tuote- ja laadunvalvonta  tarkastuksineen tapahtuvat Toppointin valvonnassa,  näin voimme taata että tuotteet on valmistettu  ilman lapsityövoimaa. Tuotteiden valmistaminen Euroopassa vähentää myös hiilidioksidipäästöjä,  vaikutus vuosittaiseen ympäristövaikutukseen jopa  10% vähemmän.

Selaa kuvastoa

James Harvest Sportswear – mallisto pohjautuu amerikkalaiseen college – muotiin, jolle on ominaista korkea laatu. Suunnitteluun panostetaan voimakkaasti tuotteiden käytännöllisyyden takaamiseksi, muodikkuutta unohtamatta. Kokemus osoittaa, että yritykset ja organisaatiot, jotka painottavat laatua omassa toiminnassaan, valitsevat tunnusasunsa ja mainostekstiilinsä useimmiten juuri James Harvest Sportswear –mallistosta.

Adds profile to your business®

Selaa kuvastoa

Vaatteemme ovat tehokkaita sanansaattajia ja kertovat paljon siitä keitä me olemme. Tästä syystä profiilivaatteet kannattaa valita huolella. Se mitä valitset lähimmäksi kehoasi vaikuttaa paljon ympäristöön ja omaan terveyteesi mutta tämän lisäksi myös ihmisten työoloihin.
CottoVer Collection –vaatteet valmistetaan ajatellen ihmistä ja ympäristöä. Vaatteet on Joutsenmerkki, GOTS- ja Öko Tex-sertifioituja. Käytämme ainoastaan 100 %:sta luomu- ja Reilun kaupan puuvillaa. Kun valitset profiilivaatteesi CottoVerilta niin osallistut pyrkimyksiimme luoda ympäristöä säästävää tekstiiliteollisuutta Bangladeshissä, tämä vaikuttaa miljoonien ihmisten elämään yhdessä maailman köyhimmistä maista.
Yhdessä teemme muutoksen! Mitä tulee erinomaisiin profiilituotteisiin, suurella väripaletilla ja ympäristöystävällisellä asenteella, ei kenelläkään muulla ole niin paljon mistä valita.

Selaa kuvastoa

Unelmat ja tavoitteet tekevät elämästä paljon tarkoituksellisempaa ja mielekkäämpää olivat ne sitten pieniä jokapäiväiseen elämään liittyviä tai suuria ja tärkeitä liike-elämän tai yksityiselämän päätöksiä.
Me kehitämme ja suunnittelemme toimivia ja korkealuokkaisia merihenkisiä vaatteita ja vahvistamme kunnianhimoisten yritysten profiilia. Me uskomme ammattitaitoon ja henkilökohtaisiin tapaamisiin. Tavoitteemme on olla paras liikekumppani parhaalla brändillä kunhan olet päättänyt nostaa oman brändisi uudelle tasolle ja aloittaa matkasi.

Selaa kuvastoa

IsoSteel, Petzl, MoraKniv, CamelBak, Lite My Fire, MagLite, Cocoon, Grangers, Arena, Bridgedale. Laatua ja pitkää ikää, paljon tuttuja merkkejä. Näillä kestävillä tuotteilla kerrot lahjan saajalle, että välität hänestä ja ympäristöstäsi.

Sivustolla olevien tuotteiden hinnat on laskettu minimissään 10 kpl:n erille, pienemmille määrille tulee pientoimituslisä. Suurin osa tuotteista on merkattavissa ja saat logosi näkyviin, ota yhteyttä ja suunnitellaan teille sopivat paketit.

Selaa Merkkituotteita

Vinga of Sweden haluaa tehdä laadukkaita tuotteita ja pakata ne tyylikkäästi. Tahdomme, että asiakas kokee iloa käyttäessään tuotteitamme. Olemme sitoutuneet valmistamaan tuotteemme ja pakkauksemme vastuullisesti. Se tarkoittaa, että kumppanitehtaidemme tulee toimia laillisesti, turvallisesti, oikeudenmukaisesti sekä huolehtia työolosuhteiden kunnollisuudesta. Pyrimme aktiivisesti löytämään ympäristöystävällisiä materiaaleja ja energiaa säästäviä tuotantomenetelmiä. Teemme yhteistyötä seuraavien järjestöjen kanssa ja meillä on niiden myöntämät sertifikaatit.

Selaa kuvastoa

Inglillä me olemme asiantuntijoita myynninedistämiskynien eri alueilla.  Haluatko tehokkaamman markkinoinnin ja parantaa asiakaskokemusta? Tarjoamme sinulle uusia mahdollisuuksia saada arvoa tehokkailla tiedotusvälineillä, joita promootiokynät edustavat.

Selaa kuvastoa

Plastprintilla valmistamme ja painamme tuotteet itse. Tämä antaa enemmän mahdollisuuksia näkyä ja jakaa vastaanottajat erilaisiin ryhmiin, kommunikoida erilaisissa tilanteissa ja erilaisia viestejä käyttäen. Ihminen vastaanottaa viestejä eri kanavien kautta. Voidakseen valita kiinnostavan tiedon aivojen täytyy suodattaa noin 95 % hälinästä. Vaikutus on aivan toista luokkaa, jos sijoitat tavaramerkkisi tuotteeseen, joka tulee esiin aivan toisenlaisessa yhteydessä: vapaa-ajalla, pakkasaamuna tai kahvitauolla. Viesti menee perille, kasvaa ja siitä tulee positiivinen osa ihmisten arkea.

Selaa kuvastoa, hinnat ovat alv 0%

Sagaform on jo 20 vuoden ajan edistänyt hyvien suhteiden luomista ja vaalimista tarjoamalla laadukkaita ja kohtuuhintaisia lahjatuotteita houkuttelivissa pakkauksissa, ojiden antaminen on yhtä nautinnollista kuin saaminenkin. Yhteistyössä arvostettujen suunnittelijoiden kanssa luomamme ainutlaatuiset tuotteet tarjoavat lahjansaajille jotain uutta, jota heillä ei vielä ole tai josta he eivät ole edes osanneet haaveilla.

Selaa kuvastoa 

Etsitkö päähinettä viestimään yrityksesi imagoa, tai haluatko luoda kokonaisen asustemalliston yrityk- sellesi? Atlantis on Italialainen asustemerkki, jonka valikoimaan kuuluvat laadukkaat lippalakit, pipot, kaulahuivit ja käsineet. Saatavilla on 3 miljoonaa tuotetta ja 600 eri mallia Italian varastosta. Varastotuotteiden lisäksi tuotteita on saatavilla tehdasvalmistuksena, jolloin tuotteet suunnitellaan alusta asti asiakkaiden tarpeisiin. Erittäin laajat yksilöintimahdollisuudet, mm. brodeeraukset, 3D brodeeraukset, painatukset, applikaatiot. Valitse Atlantiksen asusteet, kun haluat laadukkaat materiaalit ja viimeistelyn, sekä luovaa designia. Atlantis -tuotteiden sertifikaatit takaavat yritysetiikan, tuotteiden ja palvelun laadun, luotettavuuden ja kestävyyden.  

Selaa kuvastoa