KESÄKAMPANJA 2020

Luontoilu ja ulkoilu on nyt ajankohtaisempaa kuin koskaan

Ticket to the Moon Single Hammock
riippumatto + kiinnitysköysisetti

38 € /setti


Minimitilausmäärä on 20 kpl. Hinta alv 0%.

Huikea värivalikoima! Riippumattoihin saatavilla lisävarusteina koukut, katokset, hyönteisverkot, makuupussi ja kiinnikoukut.

Suosittu luontoilu on nyt ajankohtaista

Rauhallinen kesä tiedossa, festarit ja kesätapahtumat jäävät väliin. Selvästi on havaittavissa, että monet kaipaavat luonnon rauhaa, sinne meillä suomalaisilla on edelleen vapaa pääsy. 
Meidän valikoimistamme löytyy ulkoiluun, urheiluun ja retkeilyyn laaja valikoima tarvikkeita. Pienempiä ja isoja määriä, merkkauksella tai ilman. Piristä ystäviä, yhteistyökumppaneita, työntekijöitä ja anna lahjaksi kannustin ulkoiluun, pihalle, terassille, mökille ja metsään!

Laadukas merkkituote Ticket To The Moon

Ticket To The Moonin perustaja, ranskalainen Charly asui kaksi vuotta Intiassa kookospuussa, hymy kasvoilla itse suunnittelemassaan riippumatossa. Tavoitteena oli ollut tehdä kevyempi, kestävämpi, helpommin pakattava, helpommin ripustettava ja helpommin puhdistettava riippumatto. Ratkaisuksi löytyi laskuvarjokankaan hyödyntäminen tavoitteen saavuttamisessa. Sitten paremmat hiekkarannat ja unelmien surffikelit siirsivät rentoutumisen ammattilaisen Balin saarelle, jossa TTTM sai alkunsa vuonna 1996.
 
Ticket To The Moonin arvomaailmaan kuuluvat oleellisina osina korkea laatu, keveys, mukana kuljetettavuus, reilu tuotanto, ympäristöystävällisyys, utopistisen hyvän olon tavoittelu ja unelmointi. Tervetuloa heimoon!